Perinnesatupolku

Perinnesatupolku

Perinnesatupolku on kuljettavissa kesän 2022  ajan. Polku kulkee Kerkonkosken alueella. Kesän lopuksi arvomme kaikkien osallistujien kesken Arttelin lahjoittaman yllätyspalkinnon.

Polku on kuljettavissa vapaassa järjestyksessä ja juuri silloin, kuin itse haluaa.

Polulla löydät erilaisia vihjeitä, joiden avulla sinun tulisi tunnistaa mistä sadusta on kyse. Ei hätää, jos vihje on liian haastava, sillä voit avata puhelimellasi/muulla älylaitteellasi QR-koodilla lisää apuja arvaamiseen.

QR-koodilla löydät myös kartan, josta löydät kaikki polun kohteet. Kohteet ovat numeroitu vain arvontaan osallistumisen vuoksi, voit siis kulkea ne haluamassasi järjestyksessä.

Arvontaan voi osallistua joko sähköisesti tai paperilla maitolaiturilla. Sinun tulee tunnistaa polun sadut ja kirjoittaa nämä osallistumislappuun. Muista jättää myös yhteystietosi, että saadaan toimitettua sinulle palkinto, jos onni osuu kohdallesi. Vaikka et ehtisi kiertää koko polkua tai et tunnista kaikkia satuja, voit silti osallistua arvontaan.
Maitolaiturilta löydät paperia ja kynän ja vastauslapun voit sujauttaa lopuksi eväskoriin.
Sähköisesti voit osallistua tällä lomakkeella: Sähköinen arvontalomake

QR-koodin saat useimmilla puhelimilla avattua, kun näytät koodin puhelimen kamerallesi ja annat puhelimelle luvan avata linkin. Voit myös ladata laitteellesi erillisin QR-koodien lukijan. Tarvitset internetyhteyden QR-koodeja varten.
Voit kulkea polun myös ilman QR-koodien käyttöä. Voit katsoa kartan kaupan ilmoitustaululta. Tällöin kuitenkin jäät ilman lisävihjeitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti